Na co si dát pozor při výběru fotopasti

Při výběru fotopasti je potřeba zvážit nejen samotnou cenu zařízení. U některých výrobců se můžete setkat s poměrně vysokými náklady spojenými s provozem fotopasti. Jak se jim vyhnout?

Vývoj fotopastí jde neustále kupředu

Každým rokem na trhu přibývají zbrusu nové fotopasti používající nejmodernější technologie a nabízející pokročilé funkce. V minulosti fotopasti s odesíláním bez pokročilých funkcí stály klidně i více než 10 000 Kč. V současné době je však reálné si za zhruba poloviční částku pořídit výkonnější, sofistikovanější a ve všech směrech modernější zařízení. 

I přesto se ale peníze za provoz fotopasti mohou v některých případech vyšplhat k doslova astronomickým částkám. Takový problém přináší levné fotopasti s předplacenou integrovanou SIM kartou, u nichž není možné změnit SIM kartu mobilního operátora. Taková SIM karta vám nabídne jen pár desítek fotek, za zbývající si ale zaplatíte nemalé částky. A jak jistě správně tušíte, takový objem mnohdy nestačí ani na den provozu.

Od nuceného tarifu dejte ruce pryč

Pokud narazíte na fotopast s nuceným tarifem, její pořízení si raději rozmyslete. Na první pohled vás může nalákat velmi nízká pořizovací cena fotopasti, která je dána použitím levných součástek. Po pár dnech provozu však budete zklamaní. 

Za dva roky používání tak můžete klidně zaplatit částku, která odpovídá pořizovací ceně té nejlepší fotopasti na trhu. Proto se vyplatí rozhodnout se spíše pro fotopast, která umožňuje vložení libovolné SIM karty. Zároveň lze doporučit zvolit takový model, který podporuje nastavení přenosů přes e-mail či cloudové úložiště, které je bezplatné. 

Více informací ze světa fotopastí najdete na www.eshop-fotopasti.cz

​Rady a Návody 

Zdroj: ABC recenze 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *