Jste odborník na montáž vratových systémů? Pomozte nové generaci získat kvalifikaci!

V oblasti montáže vratových systémů existuje stále rostoucí poptávka po kvalifikovaných pracovnících. Jako odborník v tomto oboru máte jedinečnou příležitost stát se autorizovanou osobou a hrát klíčovou roli v procesu udělování profesní kvalifikace pro profesi Montér/montérka vratových systémů (kód 36-172-H). Vaše zkušenosti a odborné znalosti mohou pomoci nové generaci odborníků získat tuto důležitou kvalifikaci a podpořit další rozvoj trhu.

Proč se stát autorizovanou osobou?

Stát se autorizovanou osobou znamená nejen rozšíření vašeho profesního působení, ale také možnost sdílet své znalosti a zkušenosti s novými zájemci o tento obor. Jako autorizovaná osoba budete moci ověřovat kompetence uchazečů o tuto kvalifikaci a tím zajistit, že na trh vstupují kvalifikovaní a připravení profesionálové.

Co je potřeba pro získání autorizace?

Pro získání autorizace je třeba splnit specifické požadavky na vaši odbornou způsobilost. Tyto požadavky zahrnují určitou úroveň vzdělání a praxe v oboru. Pokud máte zájem o podrobnosti o požadavcích a podmínkách, které musí odborníci splnit, navštivte hodnoticí standard na stránkách Národní soustavy kvalifikací.

Jak zažádat o autorizaci?

Pokud splňujete všechny požadavky a máte zájem stát se autorizovanou osobou, stačí podat žádost o autorizaci u Ministerstva průmyslu a obchodu na jejich webových stránkách www.mpo.cz.

Tím, že se stanete autorizovanou osobou, budete nejen formovat budoucí odborníky v oblasti montáže vratových systémů, ale také posílíte svou pozici jako uznávaný expert ve svém oboru. Využijte této příležitosti a připojte se k odborníkům, kteří přispívají k dalšímu růstu a kvalitě tohoto perspektivního oboru!

I vzdělávací organizace se mohou stát autorizovanou osobou a získat řadu výhod

Read More 

​Pro autorizované osoby, autorizované osoby, certifikát, firma, firmy, Národní soustava kvalifikací, škola, zkouška 

Zdroj: Vzdělávání a práce 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *